Samsung покаже технологію передачі звуку через екран

Компанія Samsung підтвердила, що перші прототипи, оснащені OLED-дисплеєм з функцією Sound on Display (SoD), з’являться в першій половині 2019 року. Вони будуть продемонстровані в рамках виставки CES 2019, яка пройде в Лас-Вегасі з 8 по 11 січня.

Система SoD вбудована в дисплей пристрою. За допомогою вібрації і кісткової провідності, технологія передає звук через екран.

Вперше працездатність такого дисплея показали на травневій виставці SID DisplayWeek. Динаміком послужив 6,22-дюймовий екран з роздільною здатністю 2960х1440 пікселів, створений Samsung.

Виробник вважає, що дане рішення в майбутньому повністю замінить динаміки в смартфонах. У свою чергу, це дозволить позбутися від усіх рамок і звільнити додатковий простір для дисплея пристрою.

За даними порталу SamMobile , технологія SoD також буде застосовуватися в телевізорах південнокорейської компанії, які з’являться у продажі не раніше 2020 року.

Крім того, Samsung планує показати більше проектів під час виставки CES 2019, створених лабораторією C-Lab. Наприклад, рекордер для запису ASMR-контенту .

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.