Samsung Galaxy S9 сильно впав в ціні до рекордного мінімуму

Компанія Samsung при формуванні цін на свої електронні пристрої на території України ніколи не соромилася просити максимально великі суми грошей, а нинішня ситуацію на валютному ринку тільки допомагає їй це робити, з кожним роком роблячи свою фірмову продукцію все дорожче і дорожче. У першій половині нинішнього року вона запустила в продаж новинку в особі преміального смартфона Samsung Galaxy S9, оснащеного за останнім словом техніки. Апарат отримав передове технічне оснащення і підтримку новітніх технологій, але його цінник виявився завищеним.

Так, офіційні магазини оцінили флагман Samsung Galaxy S9 в цілих 27 300 гривень, тобто в вкрай велику суму грошей, розлучатися з якої виявилися готові далеко не всі. Проте, з тих пір ситуація в корені змінилася, тому як даний флагман надзвичайно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше, ніж будь-коли раніше. Тепер купити цей апарат можна за 14 900 гривень, в результаті чого розмір економії становить більш ніж 12 000 гривень, а це дуже навіть відчутна сума грошей.

За зниженою ціною мобільний пристрій продають десятки магазинів на території України, причому у багатьох з них є тисячі позитивних відгуків. На вибір покупців є кілька колірних рішень телефону, в список яких входять чорне, фіолетову і сріблясте. При покупці потрібно обов’язково уточнювати, діє на смартфон офіційна гарантія від компанії Samsung або ж немає. При другому випадку за гарантійний ремонт мобільного пристрою, якщо з ним щось раптом трапиться, буде відповідати саме магазин, де був куплений товар.

Флагманський Samsung Galaxy S9 здатний похвалитися 5,8-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерна процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, графікою Mali-G72 MP18, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, 12 Мп основною і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 3000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge.

Габарити корпусу телефону складають 147,7 x 68,7 x 8.5 мм, тоді як важить він всього 163 грами. Мобільний пристрій має модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, NFC, GLONASS і A-GPS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.