Розбирання Huawei Mate 20 Pro виявило незвичайні особливості флагмана

Слідом за перевіркою на міцність  автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон взявся за розбирання флагманського Huawei Mate 20 Pro. Смартфон отримав ряд унікальних особливостей на кшталт двосторонньої бездротової зарядки і вбудованого в роз’єм живлення динаміка. На відео техноблогер в деталях вивчив конструкцію пристрою і його технологічні рішення.

Як і будь-який смартфон зі скляним задником, спочатку Mate 20 Pro потрібно розігріти феном, щоб послабити дію клею. Відразу під кришкою знаходяться котушка бездротової зарядки і металева пластина, що захищає плату з усіма важливими компонентами.

Більшість елементів, такі як камери, динаміки та інші, без проблем відключаються від системної плати і витягуються з корпусу. Докладний аналіз потрійної основної камери Mate 20 Pro виявив, що тільки 8-мегапіксельний модуль має оптичну стабілізацію зображення, що вкрай важливо при зйомці із зумом.

Між розмовним динаміком і гратами Huawei залишила невеликий простір для посилення звуку. Куди цікавіше реалізований нижній динамік, який вбудований прямо в роз’єм USB Type-C. Серед інших особливостей варто відзначити наявність інфрачервоного датчика для керування побутовою технікою, який все рідше зустрічається в смартфонах. Також цікаво, що в Mate 20 Pro для відводу тепла від процесора використовується тільки термопаста, а ось мідні трубки виробник вирішив не встановлювати. Можливо, це заслуга нового 7-нм техпроцесу, по якому виконаний Kirin 980.

У кінці Зак зібрав смартфон назад і включив його, так що розбирання можна вважати успішним.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.