Oukitel U25 Pro: бюджетно, без рамок і з USB Type-C

Компанія Oukitel представила новий бюджетний смартфон U25 Pro. Апарат може похвалитися лаконічним дизайном з тонкими рамками і без вирізу в Full HD-екрані, градиентним забарвленням корпусу, зручним роз’ємом USB Type-C і подвійною камерою. Днями новинка стане доступна для попереднього замовлення.

Для наочної демонстрації смартфона виробник зняв його на відео. Всю передню панель покриває 2,5D-скло з закругленими краями, які перетікають у металеву раму. Зворотний бік у гаджета глянцевий і доступний у двох кольорах: темно-сірий і градієнтний фіолетовий з переходом в чорний. Там же знаходяться подвійна основна камера зі світлодіодним спалахом і сканер відбитків пальців.

Oukitel U25 Pro отримав 5,5-дюймовий дисплей від LG з роздільною здатністю Full HD і класичним співвідношенням сторін 16: 9, прикритий загартованим склом Asahi. За продуктивність відповідають восьмиядерний процесор MediaTek MT6750T з максимальною частотою 1,5 ГГц і 4 ГБ оперативної пам’яті, чого повинно бути достатньо для рядових завдань телефону. Для зберігання даних є 64 ГБ з можливістю розширення. Працює апарат під управлінням Android 8.1 Oreo з мінімальною кількістю надбудов.

Подвійна основна камера представлена ​​13-мегапіксельним сенсором Sony IMX135 і допоміжним модулем на 2 Мп для зйомки в портретному режимі. Розширення фронтальної камери склало 5 Мп. За автономність пристрою відповідає акумулятор на 3200 мАг, який заряджається через симетричний роз’єм USB Type-C.

З 24 грудня Oukitel U25 Pro можна буде попередньо замовити за ціною $ 99,99. Додаткові подробиці про смартфон доступні на офіційному сайті .

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.