Флагманський Huawei P30 Pro не отримає трендовий екран

У мережі з’явилися фотографії передньої панелі ще неанонсованого флагманського смартфона Huawei P30 Pro. Судячи з усього, китайський виробник відмовиться від новомодного рішення з отвором в екрані для фронтальної камери, як в прийдешньому Huawei nova 4.

Судячи з фотографій, в Huawei P30 Pro буде невеликий, схожий на краплю виріз під фронтальну камеру у верхній частині дисплея. Нижня рамка виявиться трохи товщою за інші, а з боків екран буде злегка загнутий, як у смартфонах Samsung або Huawei Mate 20 Pro. 

На ще одному знімку поруч лежать захисні стікла для Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10 і Galaxy S10 Plus. Нагадаємо, що останні два пристрої, за чутками, отримають екрани з діагоналлю 6,1 і 6,4 дюйма відповідно. Якщо судити з фотографії, то у флагмана Huawei дисплей буде навіть більшим, ніж у Galaxy S10 Plus.

Очікується, що Huawei P30 Pro забезпечать флагманським процесором Kirin 980, виконаним за 7-нм техпроцесу, і новим сенсором камери Sony IMX607 з розширенням 38 Мп і підтримкою системи фокусування Quad Pixel PDAF. Інші характеристики новинки поки невідомі.

Презентацію Huawei P30 Pro варто чекати на початку 2019 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.