Водовідштовхуюча куртка з обігрівом від Xiaomi

На платформі Youpin фірма Xiaomi представила обновку CHI ZHANG. Ця куртка в стилі унісекс захищена від води і доповнена акумулятором та інфрачервоним обігрівачем. Створили її з особливого матеріалу, відштовхуючого воду. Підкладка на 90% складається з кашеміру. Водонепроникна куртка може  бутидоповнена капюшоном.

Головна ж «фішка» новинки – інфрачервоний знімний обігрівач, захищений від перепадів напруги і володіє антистатичними якостями. Передбачено три режими обігріву: зелений – 40 ° C, синій – 48 ° C і червоний – 55 ° C. Для включення одного з них досить натиснути на відповідну кнопку і потримати її протягом декількох секунд. Нагрівається пристрій за хвилину.

Живлення обігрівача здійснюється від мобільного акумулятора з ємністю в 10 000 мАг. Одного заряду вистачає на 10 годин роботи в зеленому режимі, 8 – в синьому, 6 – в червоному. Ті, хто візьме участь в зборі коштів з колективним фінансуванням, придбають куртку лише за 43 долари США. Є два забарвлення на вибір: темно-зелена і чорна. З розмірів запропоновані S, M, L, XL, XXL.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.