Нові подробиці про Google Pixel 3 Lite і 3 Lite XL

OnLeaks не припиняє дивувати якісними рендерами ще не представлених смартфонів.

Інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий як OnLeaks, спільно з виданням 91mobiles опублікував якісні рендери Google Pixel 3 Lite XL і Pixel 3 Lite, а також розповів про їх характеристики.

Обидва смартфони схожі спереду: замість гігантського вирізу, як в Pixel 3 XL, є масивні рамки знизу і зверху. Динамік, як і фронтальний фотосенсор, всього один. Зате, джек для навушників присутній і в Google Pixel 3 Lite XL, і в Pixel 3 Lite.

Pixel 3 Lite

Ззаду новинки не відступають від дизайну лінійки Pixel. Одинарна камера і сканер відбитків пальців розташовані на глянцевій поверхні, нижня половина виконана з матового полікарбонату.

Кнопки живлення та регулювання гучності розташовані праворуч, а лоток для SIM – зліва. Знизу USB Type-C з нібито двома динаміками, але один з них може бути фальшивим. Кольорових варіантів два – чорний і білий, в разі останнього клавіша вимикання пофарбована в зелений колір.

Google Pixel 3 Lite отримає 5,5-дюймовий екран з розміром корпусу 151,3 × 70,1 × 8,2 мм. XL-версія має 6-дюймову матрицю при габаритах 160 × 76,1 × 8,2 мм. Розширення екрану в обох моделей складає FullHD +, а співвідношення сторін – 18: 9.

Pixel 3 Lite XL

Pixel 3 Lite під кодовим ім’ям Sargo використовує Snapdragon 670 з 4 ГБ оперативної пам’яті, камери на 12 і 8 Мп, а також акумулятор на 2915 мАг. Про специфікації Pixel 3 Lite XL нічого не відомо, але, судячи з мінорних відмінностей Pixel 3 і Pixel 3 XL, лайт-версії можуть отримати практично ідентичні параметри.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.