Новий смартфон OnePlus буде набагато дорожчим за попередників

У ході заходу Snapdragon Tech Summit, що проходить в ці дні на Гаваях, генеральний директор OnePlus Піт Лау виступив перед журналістами. У своєму інтерв’ю він розповів про останні розробки компанії, підтвердив швидкий анонс чергового смартфона на базі новітнього процесора Snapdragon 855 з підтримкою мереж 5G і повідомив, у скільки новинка обійдеться покупцям.

Говорячи про розробку 5G-смартфонів, Лау згадав певні складності – за його словами, адаптувати такий апарат під всі існуючі частоти набагато складніше, ніж це було у випадку з 4G. Він стверджує, що інженери OnePlus зараз трудяться над тим, щоб забезпечити майбутнім пристроям підтримку максимальної кількості мобільних операторів, але про остаточне вирішення цього питання говорити ще рано.

Також, він зазначив, що тестування 5G на інженерних прототипах було успішно завершено ще в кінці літа, і перший 5G-смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 855 представить саме його компанія. Продажі неназваного апарату почнуться у Європі одночасно з запуском мереж 5G в Великобританії.

Говорячи про підтримку попередніх стандартів зв’язку, Лау повідомив, що в OnePlus одночасно працюють як над 5G-смартфонами, так і над пристроями, розрахованими для роботи в мережах 4G LTE. У зв’язку зі складністю розробки він спрогнозував, наскільки майбутні флагмани будуть дорожчими від існуючих моделей.

«Важко сказати, тому що є багато нюансів, які потрібно враховувати, але, швидше за все, в районі 200-300 доларів», – заявив Лау.

Ніяких детальних характеристик смартфона OnePlus, що готується до випуску, глава компанії не повідомив.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.