Zanco S-Pen: мультимедійний телефон за $ 49 в корпусі від стилуса

Дизайн сучасних телефонів не обмежений класичним прямокутником – при бажанні можна знайти собі апарат у формі банана. Але інженери британського стартапу Zanco пішли ще далі та представили багатофункціональний гаджет у формі друкарській ручки – при цьому на його функціональності незвичайна форма ніяк не позначилася.

 

Новинка під назвою Zanco S-Pen нагадує однойменний стилус, що входить в комплект смартпедів Samsung, проте, мініатюрний корпус пристрою вміщає набагато більш просунуту начинку. При розмірах 123,9 x 18,5 x 15,5 мм апарат поєднує функції мобільного телефону, Bluetooth-гарнітури, мультимедійного плеєра, портативної камери з можливістю відеозйомки, лазерної указки та, власне, стилуса.

«Серцем» новинки став процесор MediaTek MTK6261D, обсяг вбудованого сховища дорівнює 32 ГБ. Управління функціями гаджета і набір номера при дзвінку проводиться за допомогою кнопок, за вивід інформації відповідає кольоровий LCD-дисплей з роздільною здатністю 80×160 пікселів.

У бічній частині корпусу передбачені слоти для SIM-карти і SD-накопичувача. Фотоможливості представлені двома камерами з роздільною здатністю 0,3 Мп по обидва боки корпуса. Ємність вбудованого акумулятора – 400 мАг. Повний заряд телефон набирає протягом 6 годин, що дає йому до 6 днів автономної роботи.

На даний момент ведеться кампанія зі збору коштів на краудфандінговій платформі Kickstarter. На момент публікації новини розробникам вдалося зібрати $ 18 290 при необхідній сумі $ 10 000. Попереднє замовлення можливе за $ 49.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.