Sony запатентувала гнучкі смартфони з прозорим екраном

У травні компанія Sony подала патент до Всесвітнього бюро інтелектуальної власності, а 22 листопада його вперше опублікували. Патент описує смартфон з двома екранами: один спереду і один ззаду.

Перший дисплей оснащений світловипромінювальними елементами, а другий має керування освітленням, використовуючи відображення вхідного світла з метою створення прозорого дисплея.

Кожен піксель включає в себе окремий елемент управління освітленням, який управляє передачею та відображенням вхідного світла. Світловипромінювальний елемент випромінює світло на обидві сторони поверхні дисплея (спереду і ззаду). Через кількість випромінювання і величини зміни світла оптична прозорість кожного пікселя змінюється, в результаті виходить прозорий дисплей.

Запатентований прозорий смартфон від Sony має датчики освітленості, положення тяжкості, прискорення і гіроскопа, які допомагають визначити використовуєтя дисплей спереду або ззаду. Передня частина забезпечена елементами управління: фізичні або сенсорні кнопки, розташовані на нижній межі екрану.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.