Рендери і 360-градусне відео з Samsung Galaxy S10+

Інсайдер OnLeaks у партнерстві з сайтом 91mobiles опублікував якісні та докладні рендери смартфона Samsung Galaxy S10 + на основі витоків.

OnLeaks підтверджує, що смартфон отримає 6,4-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 2960 × 1440. Під ним розміститься сканер відбитків пальців нового покоління. На відміну від звичних оптичних датчиків, ультразвуковий модуль в Galaxy S10+ працюватиме швидше і точніше. Від сканера райдужної оболонки ока Samsung відмовиться, хоча функція розпізнавання лиця залишиться.

Висувний лоток для SIM розміститься на верхній межі, кнопка живлення – справа, а регулювання гучності та виклик фірмового асистента Bixby на лівій стороні. Джек для навушників збережеться поруч з USB Type-C знизу. Габарити корпусу складуть 157,5 × 75 × 7,8 мм.

Основний модуль камери розташується горизонтально і буде складатися з трьох сенсорів 16 + 16 + 13 Мп. Фронтальна камера з двох об’єктивів поміститься в отворі в дисплеї згідно парадигми Infinity-O.

Технічні характеристики наступні: Snapdragon 8150 або Exynos 9820, в залежності від ринку, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті, Android 9 Pie з новою оболонкою One UI  та акумулятор на 3700 мАг.

Очікується, що Samsung покаже чотири моделі Galaxy S10: бюджетну з дисплеєм 5,8 дюймів з індексом SM-G970x, а також дві старших версії з екранами на 5,8 і 6,44 дюймів і з підекранними дактилоскопічними сенсорами. 

Ще одна модель із внутрішнім ім’ям Beyound X отримає підтримку 5G, дисплей діагоналлю 6,7 дюймів і керамічний корпус . 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.