Нове покоління AirPods може вийти в 2020 році

Аналітик Мін-Чі Куо повідомив, що Apple зараз працює над AirPods з підтримкою бездротової зарядки, а вже в 2020 році з’явиться наступне покоління навушників з оновленим дизайном.

За прогнозами Куо, поліпшена модель AirPods вийде в наступному році та стане успішною, незважаючи на відсутність змін в дизайні. 

Коу впевнений, така версія AirPods отримає новий стандарт Bluetooth для ще більш якісного з’єднання з iPhone та iPad. Буде і новий кейс з індикатором зарядки, розташованим на зовнішній частині корпусу.

Користувачам легше придбати нові бездротові навушники, ніж купувати смартфон останньої моделі, вважає експерт. Також він назвав AirPods кращим аксесуаром Apple.

Про AirPods 2 аналітик не розкрив подробиць, крім того, що вони отримають «абсолютно новий дизайн». На його думку, навушники наступного покоління Apple планує випустити в першому кварталі 2020 року.

У свою чергу Куо вважав, що станція бездротової зарядки AirPower вийде на початку першого кварталу 2019 року. Компанія збиралася випустити пристрій разом з навушниками і новим кейсом для бездротової зарядки AirPods до кінця поточного року, але видалила всі згадки з сайту в вересні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.