Samsung розповіла про майбутні нововведення для смартфонів Galaxy

Представники Samsung відповіли користувачам офіційного форуму, які нововведення були додані в телефонах лінійки Galaxy, і які можна буде побачити в 2019 році.

Головні зміни відбулися з інтерфейсом. Оболонка Samsung Experience змінилася на One UI для смартфонів з версією Android 9 Pie. 

Деякі фірмові програми також оновилися. Наприклад, в «Галереї» з’явилася можливість організувати фотографії в альбоми, а для віджета «Годинник» вбудовані налаштування кольору і прозорості.

Інші фішки, що минає:

  • Головні події можна побачити в «Календарі» в режимі перегляду за місяцями
  • «Відеоредактор» отримав підтримку для роботи з файлами формату HEIF
  • У телефонах серії Galaxy A для фронтальної камери додана функція «Селфі-фокус»
  • Для Galaxy S9 і Note 9 оновили список емодзі
  • «Браузер» навчився прокручувати сторінки за допомогою S Pen
  • У фірмову клавіатуру Samsung включили пошук емодзі

У першій половині 2019 року зміни торкнуться Good Lock – додаток для зміни зовнішнього вигляду смартфонів Samsung. У програмі Routines, яка виконує дію щодо подій, можна буде налаштовувати звук, і вібрацію.

Під кінець наступного року управляти нотатками з Samsung Notes стане простіше: в режимі рукописного введення можна буде збільшувати і зменшувати масштаб. Там же з’явиться вибір фону для нотаток.

Перераховані вище функції будуть доступні для смартфонів Samsung з оболонкою One UI. Деякі користувачі вже отримали другу бета-версію прошивки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.