Marshall представила нову лінійку бездротових акустичних систем

Компанія Marshall показала нову лінійку акустичних систем, в яку увійшли відразу три моделі: Acton II, Stanmore II і Woburn II. Усі колонки отримали підсилювачі класу D, вбудований фазоінвертор, індивідуально налаштовані динаміки, модернізований DSP для забезпечення оптимальної якості звучання без спотворень навіть на максимальній гучності і Bluetooth 5.0 зі збільшеним радіусом дії – до 10 метрів.

Усі три системи підтримують підключення одночасно двох пристроїв з можливістю перемикатися між ними. Персоналізувати звучання та функції відтворення через фірмовий мобільний додаток Marshall Bluetooth. Програма дозволяє вибрати оптимальну установку еквалайзера, перемикатися між режимами стерео або об’ємного звуку, а також регулювати інтенсивність світлодіодних індикаторів на верхній панелі.

Acton II Bluetooth – найкомпактніша колонка у новій лінійці. Вона оснащена трьома спеціальними підсилювачами класу D, завдяки яким подвійні твітери і сабвуфер забезпечують звучання високої потужності. Навіть при таких скромних габаритах її досить, щоб заповнити приміщення збалансованим звуком.

Stanmore II Bluetooth – універсальна модель, яка підходить як для великого, так і малого приміщення. Завдяки використанню подвійних підсилювачів класу D потужністю 15 ВТ для високочастотних динаміків, а також підсилювача класу D потужністю 50 Вт для сабвуфера, колонка забезпечує якісне звучання без спотворень на всьому діапазоні частот.

Модель Woburn II – найбільша акустична система бренду. Вона може похвалитися чистими високими частотами, потужним басом і реалістичним середнім діапазоном. У ній використовуються підсилювачі класу D загальною потужністю 110 Вт для двох динаміків і подвійні сабвуфери діаметром 5,25 дюйма.

Ціна новинки поки не повідомляється.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.