LG запатентувала смартфон з камерою із 16 об’єктивами

Як повідомляє ресурс LetsGoDigital, LG отримала патент у Відомстві по патентах і товарних знаків США на смартфон з камерою, що складається з 16 об’єктивів.

Лінзи розміщуються в матриці з деякою кривизною щодо корпусу смартфона, тому, камера може створювати тривимірні фотографії. У патенті зазначено кілька сценаріїв зйомки, наприклад, користувач може зробити фото за допомогою одного конкретного сенсора.

 

При зйомці з декількох об’єктивів є можливість вибору найкращого результату. Також можна виділити частину об’єкта, наприклад, голову людини, і змінити кут його відображення, при цьому, інші елементи фотографії залишаться на місці.

На задній стороні зареєстрованого прототипу смартфона розміщуються також спалах і дзеркало – останнє допоможе при зйомці селфі з основної камери. Фронтальна також присутня, але з меншими можливостями, тому, знадобиться лише для відеодзвінків.

У патенті зазначено, що технологія може застосовуватися до смартфону іншої конфігурації. Наприклад, в складному – LG якраз зареєструвала товарні знаки для такого пристрою.

З чуток, Nokia готує смартфон з п’ятьма об’єктивами в основній камері. Четирьохсенсорний модуль вже існує в Samsung Galaxy A9 (2018).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.