Топова версія Samsung Galaxy S10 вийде в керамічному корпусі

За інформацією ресурсу SamMobile, компанія Samsung випустить спеціальну версію ювілейного флагмана Galaxy S10. Її реліз відбудеться пізніше за інших моделей S10, не раніше весни.

Головною особливістю Samsung Galaxy S10 Special Edition стане керамічна тильна поверхня. Матеріал має більшу міцність, ніж скло, але, при цьому, дозволяє працювати бездротовий зарядці. Кольорових варіантів планується два: чорний і білий.

Діагональ дисплея також видатна – 6,7 дюймів, передбачена підтримка 5G і, можливо, версія на 512 ГБ сховища. Камер буде шість, дві фронтальних і чотири основних.

Крім «спеціальної» моделі SM-G975FC, планується ще три. Смартфон з індексом SM-G970x з 5,8-дюймовим екраном і одинарною тильною камерою буде найпростішим з лінійки Galaxy S10. Він втратить вбудований у дисплей сканер відбитків пальців, зате, буде поставлятися в чорному, білому, жовтому і зеленому кольорах.

Пристрої SM-G973 і SM-G975 отримають підекранний дактилоскопічний сенсор, градієнтні кольори корпусу, а також подвійні та потрійні основні камери відповідно. Очікується виріз Infinity-O у вигляді окремого отвору для фронтальної камери і чіпсет Exynos 9820.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.