Статистика: кожну годину в Америці розбивається майже 6000 екранів смартфонів

Постачальник страхових послуг для електроніки і побутової техніки SquareTrade випустив звіт про пошкодження екранів смартфонів в США і їх заміни.

Власники смартфонів зламали понад 50 млн дисплеїв і заплатили 3,4 млрд доларів за їх ремонт в минулому році. Щогодини в США розбивається 5761 девайс – більше половини не ремонтує пошкоджені смартфони, а продовжують їх використовувати.

Найпопулярнішою причиною поломки дисплея залишається падіння на землю. Іншими поширеними сценаріями вважаються випадання з кишені та потрапляння у воду або унітаз.

“Всі нинішні смартфони мають скляні елементи, які ненадійні при щоденному використанні. Виправлення навіть найменшої тріщини або пошкодження може коштувати сотні доларів. Наше опитування з’ясувало, що більшість власників смартфонів недооцінюють суму, яка буде потрібна для відновлення смартфона”, – Джейсон Сициліано, віце-президент SquareTrade

75 відсотків власників вважають, що ремонт дисплея обійдеться менш ніж в 150 доларів, але полагодження iPhone XS Max, наприклад, коштує 329 доларів.

SquareTrade порадила завжди користуватися захистом дисплея і корпусу – чохлами, плівками та захисним склом.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.