Xiaomi Mi Mix 2S – безрамковик на Snapdragon 845 за смачною ціною

Зараз на AliExpress зі знижкою можна придбати популярний безрамковий Mi Mix 2S. Смартфон обладнаний восьмиядерним процесором Snapdragon 845, просунутим подвійним фотомодулем зі штучним інтелектом, NFC і бездротовою зарядкою. Також, для покупки за зниженою ціною доступний недорогий Mi8 Lite з тонкими рамками, гарною камерою і USB Type-C.

Xiaomi Mi Mix 2S

Під «капотом» Xiaomi Mi Mix 2S – флагманський CPU Snapdragon 845, 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 128 ГБ і акумулятор ємністю 3400 мАг. Основна камера представлена двома сенсорами з роздільною здатністю 12 Мп з підтримкою четирьохмережевої оптичної стабілізації та дворазового зума без втрати якості.

Ціна Xiaomi Mi Mix 2S на AliExpress зараз становить від $ 359. До Чорної п’ятниці цінник знизиться до $ 355.

Xiaomi Mi8 Lite

Xiaomi Mi8 Lite отримав яскраві кольори корпусу з градієнтним ефектом і великий 6,26-дюймовий дисплей з тонкими рамками. За продуктивність гаджета відповідає восьмиядерний процесор Snapdragon 660, що працює за підтримки 6 ГБ оперативної пам’яті.

Основна подвійна і фронтальна камери «прокачані» технологією AI Makeup Beauty, що призначена для поліпшення якості фото та відео. Вбудований акумулятор на 3350 мАг підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0.

Зараз на AliExpress Xiaomi Mi8 Lite можна придбати за ціною від $ 225, але до п’ятничного розпродажу смартфон буде доступний від $ 219.

Усі зазначені ціни дійсні на день публікації. Кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.