Ulefone Armor 3: як прожити 5 днів без підзарядки

Постійна залежність від розетки була і залишається головною проблемою власників більшості смартфонів. Хтось вирішує це покупкою павербанка, а хтось вибирає модель із значним акумулятором, забуваючи про проблему зовсім. Ulefone Armor 3 з батареєю на 10 300 мАг – якраз такий випадок. Виробник обіцяє до 5 днів роботи без підзарядки. Смартфон офіційно надійшов у продаж на AliExpress, і на цьому тижні його можна замовити за вигідною ціною.

Ємний акумулятор на 10 300 мАг вирішує проблеми автономності. Виробник заявляє, що на одному заряді можна безперервно слухати музику 72 години, 66 годин говорити по телефону або 19 годин дивитися відео. При звичайному використанні його вистачить на 4-5 днів роботи без підзарядки. Крім того, смартфон підтримує технологію швидкої зарядки Pump Express Plus 2.0 потужністю 18 Вт.

Великий 5,7-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 18: 9 надійно захищений від подряпин загартованим склом Corning Gorilla Glass 5. У разі падіння пристрою також нічого не загрожує, тому що його корпус з полікарбонату з металевими вставками здатний витримувати удари. Більш того, апарат захищений від води за стандартом IP68 / IP69К, що дозволяє йому перебувати на глибині до двох метрів.

Смартфон побудований на базі восьмиядерного процесора Helio P23, який поєднує енергоефективні та потужні ядра для продовження часу автономної роботи. 4 ГБ оперативної пам’яті досить для комфортного використання пристрою в режимі багатозадачності. Вбудований накопичувач на 64 ГБ можна розширити картою пам’яті об’ємом до 256 ГБ, записавши кілька сезонів серіалу, щоб не нудьгувати в поїздці. Працює апарат під керуванням операційної системи Android 8.1 Oreo.

В Ulefone Armor 3 використовується основна камера з одним 21-мегапіксельним сенсором Sony IMX230 і об’єктивом з діафрагмою f/1.8. Виробник зробив ставку не на кількість модулів, а на деталізацію знімків і якість оптики. Спереду розташувалася 13-мегапіксельна фронталка, що підтримує сканування лиця для розблокування пристрою.

До особливостей новинки також варто віднести фронтальні стереодинаміки, що забезпечують об’ємне звучання, і наявність модуля NFC, необхідного для безконтактної оплати покупок через Google Pay без необхідності використання готівки або банківських карт.

Крім звичайного Ulefone Armor 3 виробник також пропонує Armor 3T, що підтримує режим рації при підключенні до смартфону спеціальної антени.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.