ASUS ROG Strix Radeon RX 590 – відеокарта з просунутим охолодженням і RGB-підсвічуванням

Компанія ASUS в рамках ігрового бренду Republic of Gamers представила нову відеокарту ROG Strix Radeon RX 590, створену на базі графічного процесора AMD Radeon RX 590. Новинка володіє передовою системою охолодження з мінімальним шумом, світлодіодним підсвічуванням і високою надійністю.

Застосовувана в ROG Strix Radeon RX 590 технологія MaxContact дозволила зробити поверхню основи радіатора, встановленого на графічний процесор, більш гладкою. Це збільшило площу контакту вдвічі у порівнянні зі звичайними радіаторами, підвищивши тим самим тепловідвід. Три вентилятори з оптимізованою геометрією крильчатки починають працювати тільки тоді, коли температура графічного процесора досягає 55 ° C. Особлива конструкція підсилює повітряний потік і збільшує статичний тиск на 105% у порівнянні зі звичайними вентиляторами. Захист від пилу за стандартом IP5X гарантує стабільну і довговічну роботу навіть в запорошених приміщеннях.

Процес виготовлення всіх відеокарт серії ROG Strix повністю автоматизований за технологією Auto-Extreme. Зазвичай пайка елементів наскрізного і поверхневого монтажу здійснюється в окремі етапи, а технологія Auto-Extreme дозволяє зробити це за один, що зменшує термічне навантаження на компоненти і робить непотрібним застосування жорстких хімікатів для очищення. Як результат, підвищується надійність продукту і знижується вплив виробництва на навколишнє середовище і споживання електроенергії.

Крім ефективної системи охолодження та підвищеної надійності, відеокарта ROG Strix Radeon RX 590 пропонує високу продуктивність, а семифазова система живлення складається з добірних високоякісних компонентів.

У ROG Strix Radeon RX 590 виробник подбав і про зовнішній вигляд. Темний кожух відеокарти впишеться в будь-яку збірку, а технологія Aura Sync дозволяє налаштовувати світлодіодну RGB-підсвічування, змушуючи її змінювати колір залежно від температури процесора, мерехтіти в такт музиці або переливатися всіма кольорами веселки. За допомогою програмного забезпечення Aura Sync можна синхронізувати кольори і ефекти підсвічування усіх сумісних з технологією компонентів і периферійних пристроїв комп’ютерної системи.

Технічні характеристики ROG Strix Radeon RX 590:

  • Оперативна пам’ять: 8 ГБ, GDDR5
  • Частота оперативної пам’яті: 8000 МГц
  • Частота графічного процесора: 1 565 МГц (в режимі розгону) / 1 545 МГц (в ігровому режимі)
  • Роз’єми: один DVI-D, два HDMI 2.0b, два DisplayPort 1.4
  • Підтримка HDCP: є (2.2)
  • Підтримка дисплеїв: до чотирьох штук
  • Рекомендований блок живлення: 500 Вт.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.