Xiaomi бере під свій контроль смартфони Meitu

Популярний в Китаї додаток для селфі, а за сумісництвом бренд камерофонів, оголосив про співпрацю з Xiaomi. Новий смартфон вже засвітився в TENAA.

Відтепер за дизайн і продажу несе відповідальність саме Xiaomi. На плечах фахівців з Meitu залишиться програмна підтримка численних модулів камери.

За 5 років існування на ринку бренд продав приблизно 3,5 мільйона пристроїв. Співпраця з великим гравцем на ринку смартфонів дозволить значно збільшити продажі, попутно залучаючи нових користувачів для додатка Meitu.

Чи буде софт встановлюватися на всі смартфони Xiaomi поки не відомо. Швидше за все мова йде про випущені спільно пристрої, які будуть продаватися під однойменним з додатком брендом.

Один із пристроїв засвітився на сайті китайського агентства сертифікації. Робочий номер моделі MP1801. Смартфон має химерну форму шестикутника та відразу три фронтальні камери, на 12, 20 і 8 мегапікселів. Задня кришка оброблена металом і різнобарвною шкірою.

OLED екран отримав діагональ 6,21 дюйма і розширення 2248 × 1080 пікселів. Усередині процесор з тактовою частотою 2,6 ГГц і 8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудоване сховище може бути на 128 або 256 ГБ.

Дата офіційної презентації залишається в секреті. Також не відомо чи працювали над пристроєм фахівці Xiaomi.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.