Глава Huawei розкрив плани з підкорення ринку

Глава споживчого підрозділу Huawei Річард Ю в ході інтерв’ю з журналістами поділився планами компанії на найближче майбутнє. У другому кварталі цього року китайський виробник обійшов Apple, ставши другим за величиною постачальником смартфонів у світі. За словами представника компанії, на досягнутому вони не зупиняться. Для подальшого підкорення ринку Huawei має намір впроваджувати все більше передових технологій.

Huawei Mate 20 Pro

Під час бесіди Річард Ю заявив, що вже в 2019 році вони хочуть скоротити розрив з Samsung і навіть обігнати південнокорейського конкурента. Компанія поставила собі за мету до 2020-го стати найбільшим виробником смартфонів у світі.

Для досягнення своєї мети Huawei має намір продовжувати в числі перших впроваджувати нові технології. Уже в 2019 році виробник випустить свій перший складаний смартфон, інформації про який поки ще немає. Нещодавно Samsung анонсувала аналогічний пристрій, але повноцінна презентація та старт продажів запланована на наступний рік. Також, Річард Ю розповів, що вони планують випустити кілька інноваційних продуктів, які будуть у значній мірі побудовані на базі технологій штучного інтелекту.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.