Рендер і характеристики ASUS ZenFone Max Pro M2

У каталозі пристроїв Google Play Console виявлено зображення смартфона ASUS ZenFone Max Pro M2. Раніше інсайдер Роланд Куандт опублікував деякі технічні характеристики девайса.

Так, за інформацією Куандт, друге покоління смартфона з «чистим» Android від ASUS отримає чіпсет Qualcomm Snapdragon 660, 4 ГБ оперативної пам’яті, 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2280 × 1080 пікселів і сховище об’ємом 64 або 128 ГБ. Основна камера буде складатися з трьох сенсорів.

Частина цієї інформації збігається з даними в каталозі Google Play Console, але в сервісі уточнюється, що специфікації надані виробником і не підтверджені. Також, на ресурсі Google вказано варіант смартфона з 6 ГБ ОЗУ, а попередньо встановленою ОС вважається Android 8.1 Oreo.

На рендер низької якості помітний виріз в дисплеї, в якому розмістилися фронтальна камера і датчики, а також округлені кути екрана.

Попередня версія пристрою, ZenFone Max Pro M1, представлена у квітні 2018 року. В характеристики входять аналогічний по діагоналі екран, Snapdragon 636 і батарея на 5000 мАч.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.