RED Hydrogen One з голографічним екраном випробували на міцність

У руки Зака ​​Нільсона, автора YouTube-каналу JerryRigEverything, потрапив вельми незвичайний смартфон RED Hydrogen One. Головна особливість новинки – оригінальний екран. Він дозволяє переглядати 3D-контент без використання спеціальних окулярів. Техноблогер, відомий своєю любов’ю до екстремального тестування гаджетів, провів над апаратом серію традиційних для своїх відеороликів випробувань.

Першим «під ніж» потрапив дисплей пристрою. Захищене скло продемонструвало високу стійкість до пошкоджень – подряпати його вдалося лише дуже твердим інструментом. Аналогічним чином себе показало і покриття об’єктивів основної та фронтальної камер – на відміну від пластикового LED-спалаху.

Декоративні панелі у верхній і нижній частині екрана відділилися без особливих зусиль, але на працездатності смартфона це ніяк не позначилося. Так само легко відклеїлась і вставка у нижній частині задньої панелі.

Алюмінієвий корпус виявився найменш стійкий до зовнішніх впливів – здерти фарбу з торців і задньої кришки Нільсону вдалося без особливих зусиль. Однак, сканер відбитків пальців, вбудований у кнопку включення, продовжив справно працювати, навіть обзавівшись глибокими подряпинами.

Після традиційного десятисекундного нагріву запальничкою дисплей швидко відновився, але помітна сіра пляма в місці ще деякий час залишалася видною на світлому фоні.

Спроба зігнути масивний гаджет провалилася – блогер навіть порівняв міцність RED Hydrogen One з танком, нарікаючи лише на досить високу ($ 1300) ціну новинки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.