Плани Huawei на 2019 рік: 5G, 10-кратний зум і камери з чотирьох сенсорів

Президент Huawei Consumer Business Group Уолтер Цзи в інтерв’ю ресурсу Android Pit поділився планами мобільного підрозділу компанії на 2019 рік.

Як зазначив Цзи, Huawei була першопрохідцем у використанні потрійних камер у смартфонах – в наступному році він пообіцяв смартфон з чотирма сенсорами в одній камері. Тут китайська компанія не буде першою – такий смартфон вже є у Samsung.

Є плани і на реалізацію десятикратного оптичного зуму:

“Недостатньо збільшення масштабу в три або п’ять разів, а ось десятикратне масштабування стане унікальним. У цій області ми проводимо дослідження, тому, тут у нас може бути сюрприз для вас.”  – Уолтер Цзю

Що стосується смартфонів бюджетного сегмента, на думку Цзю, на таких пристроях неможливо гарантувати хороший користувальницький досвід, що погіршує довіру до бренду Huawei. Інтеграція системи Android One також не дала відгуку від клієнтів на китайському ринку, тому, фокус збережеться на фірмовій оболонці EMUI.

Є плани і на розширення мережі фірмових магазинів у Європі – десять-двадцять салонів будуть відкриті в 2019 році, перший з них з’явиться в Гамбурзі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.