Ulefone Power 5S: NFC, чотири камери і до тижня без підзарядки

Ulefone Power 5S поповнив ряди захищених смартфонів. Виробник вирішив не економити, запропонувавши користувачам відмінний набір характеристик: великий 6-дюймовий дисплей, акумулятор на 13 000 мАг, що забезпечує до тижня автономної роботи, бездротову зарядку, модуль NFC для безконтактних платежів і чотири камери. Нещодавно з’явилося відео, де новинку показали наживо і наочно продемонстрували її роботу. Смартфон зараз доступний для замовлення на AliExpress.

Power 5S оснащений акумулятором рекордної ємності – 13 000 мАг. Виробник запевняє, що апарат може працювати без підзарядки до семи днів. Такий смартфон зручно брати в поїздки, відрядження або похід. Заповнення заряду займе всього 2,5 години. Крім того, пристрій підтримує бездротову зарядку потужністю 10 Вт. Ще однією корисною фішкою є можливість підзарядки гаджетів, будь то смартфон, бездротові навушники або інший пристрій.

У представленому відео компанія детально показала дизайн пристрою, роботу системи і різних додатків, продуктивність в популярних іграх, а також можливості бездротової зарядки і підзарядку іншого смартфона.

Крім видатної автономності Ulefone Power 5S може похизуватися непоганою начинкою. Він оснащений 6-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю Full HD +. Екран захищений від подряпин загартованим склом Gorilla Glass 4. За продуктивність відповідає восьмиядерний процесор MediaTek Helio P23, а 4 ГБ оперативної пам’яті вистачить для роботи з декількома додатками. Для зберігання фотографій, музики та інших даних є 64 ГБ накопичувача з підтримкою карт пам’яті до 256 ГБ.

Основна камера подвійна з розширнням 21 Мп (Sony IMX230) і 5 Мп. Вона підтримує зйомку в портретному режимі з ефектом розмиття заднього фону. Наявність оптичної стабілізації зображення дозволяє знімати з рук плавні ролики без тремтіння картинки. Фронтальна камера також подвійна, але з модулями на 13 і 5 Мп. Підтримується функція розпізнавання лиця для швидкого та безпечного розблокування.

Зараз Ulefone Power 5S доступний для замовлення в офіційному магазині виробника на AliExpress за ціною $ 209,99. Вартість дійсна на дату публікації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.