Huawei оснастить смартфони безрамковими дисплеями з вбудованою камерою

Практично всі сучасні смартфони обзавелися масивними вирізами в дисплеї для селфі-камери. Деякі виробники намагаються зменшити розмір «чубчика», оснащують апарат корпусом-слайдером і навіть відмовляються від Фронталки. Але, як з’ясувалося, є і третій шлях – вписати об’єктив прямо в екран. Опублікований нещодавно патент Huawei дозволяє припустити, що новий гаджет компанії буде оснащений саме такою оригінальною конструкцією.

Згідно з документом, що з’явився у мережі, фронтальна камера неанонсованого пристрою розміститься в невеликому полоскообразному отворі трохи нижче верхньої кромки дисплея. З чуток, там же розташується розмовний динамік і датчики наближення і освітленості.

Такий підхід дозволить зберегти безрамковий дизайн, не відмовляючись від селфі-модуля. На даний час Huawei не підтвердила справжність патенту. Однак, з огляду на те, що Samsung Galaxy S10 буде оснащений подібною технологією, інші виробники напевно запропонують схожі рішення.

За наявною інформацією, Huawei P30, крім нового оформлення, отримає потрійну основну камеру і 7-нм процесор Kirin 980 або новітній Kirin 990.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.