Oukitel U23 з екраном Full HD + і бездротовою зарядкою буде коштувати менше ніж $ 250

Компанія Oukitel поділилася подробицями про новий смартфон U23. Пристрій має 6,18-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і тонкими рамками, 6 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 64 ГБ і підтримує бездротову зарядку. Також, виробник оголосив ціну апарату і розповів про швидкий старт прийому попередніх замовлень з можливістю заощадити на покупці.

У представленому відео компанія наочно показала роботу нового Oukitel U23. Крім демонстрації основних функцій смартфона і призначеного для користувача інтерфейсу, фахівці перевірили розблокування за допомогою датчика відбитків пальців і сканування лиця. На завершення на відео запустили гру, щоб перевірити пристрій на продуктивність.

У Oukitel U23 встановлені 6,18-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD +, восьмиядерний процесор MediaTek Helio P23 з тактовою частотою 2,0 ГГц, 16-мегапіксельна камера з сенсором Samsung і Android 8.1 Oreo. Об’єм оперативної пам’яті складає 6 ГБ, вбудованого накопичувача – 64 ГБ. Є підтримка бездротової зарядки. Окремо варто відзначити популярне забарвлення з градієнтом.

Офіційний старт прийому попередніх замовлень запланований на 19 листопада. За попередніми даними, смартфон буде коштувати $ 229,99. Для бажаючих заощадити компанія проводить різні активності.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.