В оновленні ARCore «засвітилися» передбачувані бюджетні Google Pixel

У версії додатка Google ARCore 1.5.180910126, яке забезпечує роботу однойменного движка доповненої реальності, знайдена згадка пристроїв з кодовими іменами Bonito і Sargo.

Bonito з’являвся у витоці ще в жовтні цього року як можлива міні-версія Google Pixel 3. Очікувалося, що смартфон отримає Snapdragon 710, але на презентації 9 жовтня корпорація представила тільки пристрої з кодовими іменами Crosshatch і Blueline (3 і 3 XL). Усі ці смартфони отримали внутрішні назви в честь риб: наприклад, Bonito – маленька риба сімейства скумбрієвих. Sargo ж – вид риб з сімейства спарових, що також узгоджується з традицією іменування Google.

Імовірно, Bonito може стати першим смартфоном Google Pixel середнього діапазону, а Sargo ще більш бюджетним пристроєм, можливо навіть на Android One або Android Go. Ніяких підтверджень цим припущенням поки немає.

Оновлення Google ARCore принесло підтримку сервісу смартфонам Huawei Mate 20 X, Honor 8X, Honor Magic 2, OnePlus 6T і Xiaomi Mi MIX 3. Його можна завантажити з Play Маркета.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.