BllocZero18: смартфон з монохромним Android Oreo

Німецький стартап Blocc збирає попередні замовлення на смартфон BllocZero18 з монохромним інтерфейсом. Пристрій створений з метою поменше відволікати користувача від повсякденних справ, при цьому, не поступаючись за можливостями іншим смартфонам.

Девайс працює на Android 8.1 з фірмовою графічною оболонкою, що нагадує звичайний лаунчер від Android в чорно-білому кольорі.

Однак, при включенні фірмового режиму Blocc інтерфейс ділиться на три екрани: подібність командного рядка, в яку «підтягується» інформація з інших додатків, набір встановлених додатків у вигляді карток і соціальний центр, де збираються всі повідомлення та історія викликів.

Будь-яке запущене застосування за замовчуванням буде чорно-білим, однак, дотик до сканера відбитків пальців на тильній стороні смартфона зробить інтерфейс кольоровим.

Що стосується специфікацій: 5,8-дюймовий Full HD-дисплей з вирізом у верхній частині, процесор Helio P23, 4 ГБ оперативної пам’яті, 64 ГБ ПЗУ з можливістю розширення картами microSD, батарея на 3000 мАч, основна камера на 13 Мп (Sony IMX258) і фронтальний модуль на 8 Мп.

Серед інших особливостей: порт Type-C, 3,5-міліметровий аудіовихід, прозора задня панель, гарантія на 1 рік, що покриває будь-які збитки.

За передзамовлення BllocZero18 просять 359 євро. Покупці, які зробили передзамовлення, отримають пристрій у листопаді.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.