Samsung втілить в реальність свій давній концепт

Samsung упустила першість у випуску складного смартфона, але це ніяк не відбилося на планах компанії. Минулого місяця глава мобільного підрозділу Дон-Джин Кох розповів, що в першу чергу їх пристрій буде планшетом, який також можна використовувати в якості телефону. Тепер з’явилися перші подробиці про зовнішній вигляд гаджета.

Згідно з новими даними, Samsung вирішила дотримуватися найпершої концепції, анонсованої ще в 2013 році (на відео вище). Як повідомляє корейське видання The Bell, у гаджета буде два AMOLED-дисплея: основний з діагоналлю 7,3 дюйма, доступний в розкладеному стані, і зовнішній на 4,6 дюйма. Другий екран призначений для використання в складеному вигляді і виконання базових функцій, таких як дзвінки, листування та інше. Коли потрібно подивитися відео, пограти або по справах, то пристрій розкладається в невеликий планшет.

Для реалізації складаної форми Samsung використовує спеціальний шарнір, розроблений і вироблений корейською компанією KH Vatec. Відомо, що в розкритому стані всередині гаджета буде залишатися деякий простір, щоб знизити ризик поломки скла при падінні або ударі. Цей шарнір також дозволить фіксувати половини під різними кутами, використовуючи пристрій в якості невеликого ноутбука.

Джерела повідомляють, що Samsung дотримується своїх планів, і вже у цьому місяці почне масове виробництво згинаючихся смартфонів. Дата презентації і старту продажів новинки досі не оголошена.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.