Подробиці про дисплей складного смартфона Samsung

Очікується, що Samsung розповість про свій перший складний смартфон на заході Samsung Developer Conference в Сан-Франциско, який пройде з 7 по 8 листопада. Корейське видання The Bell опублікувало докладну інформацію про використовуваний в експериментальному пристрої дисплей.

Девайс отримає відразу два дисплеї Super AMOLED діагоналлю 7,29 і 4,58 дюйма – в маркетингових матеріалах вони будуть згадані як 7,3 і 4,6-дюймові. У складеному стані пристрій можна використовувати як звичайний смартфон, хоча багатьом споживачам 4,6 “може здатися недостатньо великим екраном. Розклавши смартфон, користувач побачить повноцінний планшет.

Підрозділ Samsung Display займеться виробництвом обох панелей в цьому місяці. Початковий обсяг складе 100 000 одиниць в місяць, пізніше досягне до 500 000 – 1 млн матриць.
Для забезпечення надійності пристрою використовується шарнір виробництва KH Vatec. Невеликий простір між частинами основного екрану запобігатиме руйнуванню від падінь, а зубчастий механізм дозволить встановлювати будь-який кут розвороту дисплея.
Дата офіційної презентації складного смартфона, який може назватися Galaxy F, невідомо.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.