Snapdragon 8150 протестували в Geekbench

Новітній мобільний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 ще не був офіційно анонсований. Однак, за чутками, саме він став «серцем» першого у світі згинаючогося смартфона Flex Pai. І, хоча технічні характеристики новинки поки невідомі, в базі даних Geekbench вже з’явилися результати тестування загадкового дебютанта.

За наявною інформацією, до складу чіпсета входять чотири ядра Kryo Silver, призначених для виконання рядових завдань, два Kryo Gold, що забезпечують стабільну швидкість роботи і два Kryo Gold Plus, що збільшують продуктивність в ресурсоємних операціях.

Згідно з опублікованими даними, тестування проходив не згинаючийся смартфон, а якийсь неназваний гаджет з 6 ГБ оперативної пам’яті – ймовірно, мова йде про інженерний зразок.

За результатами одноядерного випробування процесор зміг набрати 3181 бал, а в багатоядерному продемонстрував результат в 10 084 бали.

Незважаючи на оновлений техпроцес і архітектурні поліпшення, при навантаженні на одне ядро Snapdragon 8150 поступився топовому Kirin 980, встановленому в Huawei Mate 20 Pro. Samsung Galaxy Note 9 та iPhone XS Max також вирвалися вперед, проте, в багатоядерному тестуванні новинку зміг обійти тільки «яблучний» флагман.

Докладної інформації про нове покоління Snapdragon поки немає. Імовірно, Qualcomm представить оновлену лінійку мобільних процесорів на початку грудня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.