Розбирання Razer Phone 2 виявила нетипову систему охолодження

Автор YouTube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон, відомий своїми тестами смартфонів на міцність, опублікував нове відео з розбиранням геймерского Razer Phone 2. Виробник заявляє, що в апараті використовується одна з кращих систем охолодження в своєму класі, що дозволяє пристрою залишатися прохолодним навіть після тривалого інтенсивного навантаження. Відеоблогер вирішив дізнатися, як вона влаштована зсередини.

Razer Phone 2 має самобутній дизайн з рядом унікальних опцій, таких, як дисплей з частотою оновлення 120 Гц, логотип з настроюваним RGB-підсвічуванням Chroma, 24-бітний ЦАП з підтримкою технології Dolby Atmos і стереодинаміки з максимальною гучністю 100 дБ. При розбиранні пристрою з’ясувалося, що останні розташовуються у спеціальних корпусах з вільним простором, що велика рідкість для смартфонів.

Дістатися до системи охолодження виявилося непросто, так як для цього необхідно витягти практично всі компоненти. У інших смартфонах з водяним охолодженням використовується одна або кілька мідних трубок для відведення тепла від процесора. Цікаво, що у Razer Phone 2 під акумулятором розташувалася велика камера, заповнена спеціальною рідиною, яка перетворюється в газ при нагріванні, відводячи таким чином тепло від процесора.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.