Honor Waterplay 8: три камери, стереозвук і вологозахист за $ 215

Слідом за флагманським смартфоном Magic 2 бренд Honor представив планшет під назвою Waterplay 8. У число ключових особливостей новинки входить не тільки подвійна основна камера – незважаючи на приналежність до бюджетного сегменту, апарат оснащений продуктивною начинкою, вологозахистом і стереодинаміками.

«Серцем» Honor Waterplay 8 став восьмиядерний процесор Kirin 659 з частотою 2,3 ГГц в тандемі з GPU Mali-T830 MP2. Планшет також підтримує фірмову технологію GPU Turbo, завдяки якій продуктивність графічного прискорювача підвищується аж до 60 відсотків.

Розширення восьмидюймового IPS-дисплея пристрою, що займає 74,13% площі передньої панелі, становить 1920×1200 пікселів при щільності пікселів 283 ppi.

Об’єм оперативної пам’яті гаджета – 4 ГБ, ємність вбудованого накопичувача – 64 ГБ з можливістю розширення за допомогою карт microSD до 256 ГБ. За зарядку і підключення аксесуарів відповідає порт USB Type-C.

Основна камера, розташована на задній панелі, складається з двох сенсорів із роздільною здатністю 13 і 5 мегапікселів. Селфі-камера представлена одним об’єктивом на 8 мегапікселів з апертурою f / 2.0. Кнопки включення і гучності знаходяться на правому торці корпусу. Сканер відбитків пальців вбудований в кнопку Home, розташовану в нижній частині фронтальної панелі.

Як випливає з назви, планшет захищений від води і пилу за стандартом IP67 – він здатний витримати занурення у воду на глибину до 1 метра. Можливостей аудіо пристрою представлені стереодинаміками від концерну Harman Kardon.

Працює планшет від акумулятора ємністю 5100 мАч з підтримкою швидкої зарядки і поставляється з передвстановленим, призначеним для користувача інтерфейсом EMUI 8.0, на базі операційної системи Android 8.0 Oreo. У список бездротових інтерфейсів входять Wi-Fi 802.11ac і Bluetooth 4.2.

Honor Waterplay 8 вже надійшов у продаж на території Китаю за ціною $ 215. Ціна і дата надходження в роздріб в інших регіонах будуть оголошені пізніше.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.