Бездротовий пилосос Bosch Unlimited 8: універсальний акумулятор і аеродинамічні лопаті

Компанія Bosch представила оригінальний бездротовий пилосос Unlimited 8 з функцією швидкої зарядки й універсальними змінними акумуляторами, які сумісні з іншими побутовими приладами та електроінструментами. Особливості апарату – моторизована щітка для підлоги, знімний мішок та фільтр, який очищається обертанням, мотор DigitalSpin зі збільшеним терміном служби і відкалібровані аеродинамічні лопасті.

На одному заряді пилосос здатний пропрацювати до 60 хвилин у звичайному режимі зі статичними насадками, до 45 хвилин у звичайному режимі з моторизованою щіткою, і до 7 хвилин з використанням його в режимі Turbo. Зарядний пристрій на 18 вольт здатний повернути акумулятору 100% ємності всього за 45 хвилин.

У преміум-комплекті з пилососом поставляються зарядна станція BHZUC18 і два акумулятора – якщо один з них невчасно розрядився, можна оперативно змінити його і продовжити прибирання. Утім, як «донор» підійде будь-яка сумісна модель акумуляторного інструменту Bosh – навіть шуруповерт або електролобзик.

Компактні габарити дозволяють використовувати Bosh Unlimited 8 не тільки вдома, але і для наведення порядку в автомобілі. Набір змінних насадок призначений для прибирання будь-яких важкодоступних місць.

Моторизована щітка працює з будь-якими типами покриттів, не завдаючи їм шкоди. Її обертання на швидкості до 5000 обертів за хвилину забезпечує потужний мотор DigitalSpin. Також, пристрій оснащений додатковим фільтром для очищення повітря, що виходить.

Пилосос випускається в чорному, білому і сріблястому кольорах корпусу та поставляється у двох варіантах комплектації: базовому та розширеному, що включає додатковий змінний акумулятор і док-станцію з функцією швидкої зарядки.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.