Слух: кривавий екшен з 90-х отримає нове життя

На сторінці Nightdive Studios знайшли натяк на ремастер окультного і нелюдського шутера Blood. Геймери, як відомо, здатні роздути навіть із найбільш крихітної мухи величезного слона, а вже коли справа доходить до класики, утримати в узді свої божевільні фантазії складно подвійно. Червона крапля на чорному тлі в мріях фанатів без проблем перетворюється в ріки крові, моря жорстокості та океани насильства. Невже і справді настав час знову схопитися за вила?!

Сьогодні в офіційному співтоваристві студії, відомої своїми перевиданнями, з’явилося лаконічне зображення, яке тут же викликало багато галасу. Чорний фон, червона крапля в кутку – що тут такого? Але фанати хардкорних розваг з минулого тут же вгадали в зображенні відсилання до воістину культового витвору 90-х – Blood. У 1997 році шутер вразив публіку своєю неприкритою агресивністю, жорстокістю і чорним гумором. Геймери безсоромно зносили голови служителям релігійного культу, розкидали по сторонах людські кінцівки та від душі насолоджувалися тим, що відбувається.

Можливо, саме на повернення Blood і натякає Nightdive Studios. Крапля на сторінці студії дуже схожа на аналогічне зображення на одному з дисків шутера, і фанати вірять, що цей збіг невипадковий. У портфоліо у команди пристойний список перевидань легенд минулого начебто Turok 2: Seeds of Evil і System Shock: Enhanced Edition, так що здогадки користувачів не здаються зовсім вже безпідставними.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.