Власники флагманських NVIDIA RTX повідомили про технічні проблеми новинок

У мережі почали з’являтися численні відгуки про флагманські відеокарти NVIDIA RTX 2080 і 2080 Ti. Однак, мова не про ігрову продуктивність або можливості оверклокінгу – багато власників топових графічних прискорювачів зіткнулися з серйозними технічними труднощами в роботі.

Користувачі офіційного форуму компанії NVIDIA один за одним почали створювати теми, присвячені некоректній роботи GPU на базі архітектури Turing. Користувачі відзначають, що їх відеоприскорювачі замість якісної картинки відображають множинні артефакти, а в багатьох випадках ознаки деградації графічного чіпа проявляються вже через кілька днів після покупки.

Більшість скарг доводиться на GeForce RTX 2080 Ti – повідомляється про численні дефекти та навіть повну втрату працездатності відеокартами незабаром після покупки. Деякі власники новинок стверджують, що їхні проблеми почалися відразу при складанні (включаючи «сині екрани смерті» і мерехтіння зображення), інші стикаються з неприємностями через кілька днів після апгрейда. Відомо також, що неприємності не обійшли стороною і володарів RTX 2080, хоча таких виявилося набагато менше.

Сама NVIDIA поки утримується від офіційних коментарів, однак, багато авторів тем на форумі «зеленого» вендора розповіли про успішну заміну свого заліза по гарантії. Імовірно, проблема пов’язана з браком в перших партіях пристроїв і буде усунена в наступних ревізіях.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.