Honor Magic 2 показав свої сили в бенчмарках

Напередодні наближаючоїся презентації в мережі з’являється все більше подробиць про смартфон Honor Magic 2. Апарат був помічений відразу в двох популярних бенчмарках: Geekbench і AnTuTu. Тести підтвердили використання нового восьмиядерного процесора Kirin 980, що раніше було оголошено офіційно, і розкрили інші подробиці про технічні характеристики пристрою.

У Geekbench новий Honor Magic 2 набрав 3316 балів в одноядерному тесті та 9534 – в багатоядерному. Ці результати вище, ніж у всіх топових Android-смартфонів, але нижче, ніж у iPhone останнього покоління.

У AnTuTu апарат несподівано набрав тільки 248 368 балів, чого вистачить для запуску будь-якої вимогливої гри, але на тлі конкурентів результат не видатний. Можливо, це проблеми «сирої» прошивки.

Судячи з тестів, смартфон оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті, накопичувачем на 128 ГБ, екраном з роздільною здатністю 2340х1080 пікселів і працює під управлінням Android 9.0 Pie. Також, очікується, що він отримає потрійну основну камеру з модулями на 16, 24 і 16 Мп, акумулятор ємністю 3400 мАг, систему 3D-сканування лиць і конструкцію слайдера.

Презентація Honor Magic 2 відбудеться 31 жовтня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.