Microsoft відмовилася від інноваційної технології для смартфонів

Провідні виробники мобільної електроніки продовжують розробку смартфонів, що згинаються, поєднуючи велику діагональ з компактними розмірами своїх гаджетів. Але, як з’ясувалося, піонерами концепції могли стати зовсім не корейські інженери. Ще три роки тому корпорація Microsoft винайшла власну альтернативу багатозадачним пристроям.

Незважаючи на відсутність офіційних анонсів, інсайдерам вдалося дізнатися, що інженери Microsoft першими планували створити смартфон з двома дисплеями ще в 2015 році. Додатковий екран, виготовлений за технологією E Ink, планувалося вмонтувати у відкидний чохол пристрою. Така конструкція була покликана розширити можливості гаджета, зберігши його розміри в складеному положенні.

«Ми описуємо концепцію пристрою Display Cover з додатковим екраном, призначеним для підвищення продуктивності та зручності. Її мета – дослідження практичних рішень підвищення продуктивності користувачів », – говорить коментар Microsoft Research Lab до неанонсованого аксесуару.

Першим пристроєм на Windows Mobile з додатковим дисплеєм повинен був стати флагманський смартфон Lumia 950 XL. Однак, на момент презентації самого апарату тестовий зразок аксесуара ще не був готовий. Від реалізації подібної задумки в результаті було вирішено відмовитися. Сьогодні ж таке рішення вже не здається практичним – на зміну йому приходять гаджети, що згинаються, в тому числі,  виробництва самої редмондскої компанії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.