iPhone XR пройшов знамениті випробування на міцність

Зак Нільсен, автор YouTube-каналу JerryRigEverything, продовжує перевіряти витривалість мобільних пристроїв, піддаючи їх вельми суворим випробуванням. Героєм його чергового відеоролика став новенький iPhone XR, на якому техноблогер традиційно випробував свій арсенал з канцелярського ножа, запальнички та інших небезпечних предметів.

Під час перевірки дисплея на стійкість до подряпин «бюджетний» смартфон від Apple показав досить непогані результати. Єдине, на що нарікає Нільсен в процесі тестування – низьке розширення екрана новинки. Лезом канцелярського ножа залишити видимих ​​пошкоджень на скляному покритті селфі-камери не вдалося. Високу міцність продемонструвала і сітка розмовного динаміка. Однак, захисне скло основної камери покрилося подряпинами досить легко.

Для того, щоб здерти фарбу з алюмінієвого корпусу гаджета, блогеру довелося докласти значних зусиль. Бічні кнопки і лоток для SIM-карти також піддалися насилу – малоймовірно, що кольорове покриття почне облазити самостійно навіть при щоденному використанні без чохла або бампера.

Після десятисекундного нагрівання дисплея запальничкою чорна пляма на матриці з’явилася лише в останні секунди, а потім дуже швидко зникла – екран повернувся в початковий стан, повністю відновивши зовнішній вигляд і працездатність. Спроби зігнути iPhone XR ні до чого не призвели – конструкція апарату зберегла цілісність, люфтів і тріщин на скляних покриттях не виникло.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.