Подробиці про смартфон Samsung, що складається, та Galaxy S10

У звіті Bloomberg стверджується, що Samsung презентує три моделі флагмана Galaxy S10 на початку 2019 року. Смартфон зі складним дисплеєм від південнокорейського бренду також вийде в першій половині наступного року.

Galaxy S10 і S10 Plus отримають вигнуті з боків дисплеї OLED з вбудованими сканерами відбитків пальців. Екрани з округленими кутами будуть практично позбавлені рамок навколо, фронтальна камера розміститься прямо в екрані – для цього передбачений виріз в матриці. Ззаду буде встановлена ​​камера з трьох сенсорів. Третьою моделлю стане більш бюджетна версія, в якій зникнуть бічні вигини дисплея, а дактилоскопічний сенсор переїде на одну з граней смартфона.

                                       Концепт Samsung Galaxy S10 від Веніаміна Гескіна

Samsung домовляється з мобільним оператором Verizon щодо продажів Galaxy S10 з модулем 5G в США. Компанія також тестує прототипи без виділеного джека для навушників, але остаточне рішення з його видалення не прийнято.

Звіт містить інформацію, про смартфон, що складається, з кодовим ім’ям Winner. Samsung ще не вирішила, чи буде екран складатися горизонтально або вертикально, але в складеному вигляді діагональ дисплея матиме чотири дюйми. Сканер відбитків пальців вбудовувати в матрицю не будуть через технологічні складнощі, а скло поверх неї замінить плівка. Також, для Winner розроблять спеціальну версію оболонки Samsung Experience, яка підлаштовується під використовуваний режим смартфона.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.