Google Pixel 3 XL і iPhone XS Max випробували на міцність

Смартфони Google Pixel 3 XL та iPhone XS Max вже встигли пройти безліч випробувань на міцність і зносостійкість. Однак, автори YouTube-каналу EverythingApplePro вирішили не обмежуватися окремими оглядами двох флагманів. Вони влаштували новинкам сеанс одночасного падіння із різної висоти, щоб з’ясувати, хто з виробників оснастив свій апарат кращим захистом від пошкоджень.

Падіння з висоти одного метра обидва смартфона витримали без проблем. Блогери кидали «піддослідних» на задню кришку, дисплей і ребро, але, серйозних пошкоджень апарати при цьому не отримали. Google Pixel 3 XL обзавівся парою малопомітних подряпин і відколів на алюмінієвій облямівці та задньої частини корпусу. iPhone XS Max обійшовся без явних косметичних дефектів.

Однак, падіння на нижню межу з півтораметрової висоти не минуло для iPhone XS Max безслідно – задня панель смартфона, виконана зі скла, отримала ушкодження у верхній частині та пішла тріщинами біля фірмового логотипу та камери. Аналогічний удар об бетон приніс куди менше шкоди новинці від Google – смартфон продовжив працювати, відбувшись лише парою нових подряпин. Дисплей і корпус гаджета критичних пошкоджень не отримали.

Положення iPhone XS Max погіршилося після падіння з тієї ж висоти на задню кришку – до старих тріщин додалися нові по всій площі задньої кришки, зате, дисплей залишився цілий навіть після приземлення на бетон. Упавши вниз екраном, Pixel 3 XL не витримав – скло дисплея покрилося тріщинами, а сенсор смартфона почав працювати некоректно.

Після падіння з висоти 2,5 метрів на нижнє ребро Pixel 3 XL продовжив працювати, але скло пристрою, як і задня кришка, покрилося «павутинкою» з тріщин. Новинка від Apple залишилася без видимих ​​нових пошкоджень, але від повторного падіння з тієї ж висоти задньою панеллю вниз у смартфона випав лоток для сім-карти.

Фінальним випробуванням стало падіння телефонів з висоти 2,5 метра «обличчям» вниз. Задня панель iPhone XS Max продовжила кришитися, декоративна накладка почала розвалюватися на шматки, але дисплей смартфона не постраждав і залишився повністю робочим. Для Pixel 3 XL останнє випробування стало фатальним – його дисплей повністю перестав працювати. Зате по частині міцності корпусу смартфон від Google показав хороші результати. Після всіх падінь пристрій зберіг цілісність конструкції та набув мінімум подряпин.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.