Qualcomm представила нову технологію швидкої зарядки

Під час конференції Qualcomm 4G / 5G крім нової пам’яті для смартфонів від Samsung відбувся анонс наступного покоління технології швидкої зарядки Quick Charge від Qualcomm. Для збільшення потужності, що подпється, без перегріву блоку живлення і самого смартфона компанія продовжує розвивати ідею багатопоточності.

У актуальній на сьогодні технології Quick Charge 4+ подача енергії відбувається відразу двома потоками. Це дозволило збільшити вихідну потужність зарядного пристрою до 18 Вт, реалізувавши ефективне розсіювання тепла. Як результат, смартфон заряджається швидко та не нагрівається.

Майбутні процесори Qualcomm з Quick Charge нового покоління зможуть підтримувати передачу енергії вже трьома шляхами, що підвищить потужність зарядки вдвічі – до 32 Вт. Крім того, в наступному році компанія збирається представити швидку бездротову зарядку True Fast Wireless Charging з двома потоками. Вона буде видавати 15 Вт замість нинішніх 12 Вт.

Оцінити переваги більш швидкої зарядки від Qualcomm зможуть власники майбутніх смартфонів на базі нових процесорів Snapdragon.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.