Xiaomi Black Shark Helo: 10 ГБ оперативної пам’яті, RGB-підсвічування і водяне охолодження

Компанія Xiaomi в рамках суббренда Black Shark випустила новий ігровий смартфон Black Shark Helo. Апарат отримав ряд поліпшень в порівнянні з представленими у квітні цього року Black Shark. Від першої моделі новинка відрізняється як зовні, так і в плані характеристик. Крім того, це перший у світі смартфон з 10 ГБ оперативної пам’яті.

У порівнянні з попередником Black Shark Helo зберіг форму корпусу, а ось дизайн задньої кришки змінився: зникли виступи під пальці для кращого хвата. Дисплей був збільшений з 5,99 до 6,01 дюйма, а матриця замінена з IPS на AMOLED. З’явилася підтримка HDR. Зверху і знизу від екрана розмістились фронтальні стереодинаміки.

Із особливостей зовнішнього вигляду також варто відзначити світлодіодні смуги на бічних гранях, світіння яких можна налаштувати за своїм бажанням через спеціальний додаток.

У Black Shark Helo виробник передбачив безліч корисних для геймерів програмних функцій. Спеціальним перемикачем на лівій грані викликається меню Shark Space зі швидким доступом до всіх ігор, досягненням і статистикою. У додатку Gamer Studio можна налаштувати продуктивність пристрою, управління, трансляцію ігрового процесу і обмежити повідомлення під час ігор. Також з’явилася функція Shark Time, яка за допомогою штучного інтелекту визначає і записує найяскравіші ігрові моменти.

Для боротьби з перегрівом у смартфоні встановлена покращена система охолодження, представлена двома тепловими трубками, заповненими рідиною. За запевненням виробника, це дозволяє знизити температуру центрального процесора на 12 ° C.

Для Black Shark Helo також буде випущений спеціальний чохол-накладка з двома кулерами для ще більш ефективного охолодження. У ньому передбачені роз’єм USB Type-C для зарядки смартфона і аудіороз’єм для навушників, щоб дроти не заважали під час гри в горизонтальному режимі.

Також, Black Shark розробила для новинки контролери, які підключаються. За їх допомогою можна повноцінно грати без задіяння екрану: для переміщення використовується стік ліворуч, а для прицілювання – сенсорна панель праворуч.

Технічні характеристики Black Shark Helo:

  • Дисплей: 6,01 “, Full HD +, 18: 9, AMOLED, HDR, DCI-P3
  • Процесор: Snapdragon 845, вісім ядер, 2,8 ГГц
  • Оперативна пам’ять: 6/8/10 ГБ, LPDDR4x
  • Вбудований накопичувач: 128/256 ГБ, UFS 2.1
  • Основна камера: 12 Мп (1,25 мкм, f / 1.75) + 20 Мп (1,0 мкм, f / 1.75)
  • Фронтальна камера: 20 Мп (1,0 мкм, f / 2.2)
  • Акумулятор: 4000 мАг, підтримка швидкої зарядки (18 Вт)
  • Звук: фронтальні стереодинаміки
  • Інтерфейси: USB Type-C, Wi-Fi 802.11ac (2,4 + 5 ГГц, X-подібна антена для кращого сигналу), Bluetooth 5.0
  • SIM-карти: дві, формат nano
  • Габарити: 160 x 75,25 x 8,7 мм
  • Вага: 190 г.

Black Shark Helo вже доступний для замовлення в Китаї за наступними цінами: $ 460 за версію 6 + 128 ГБ, $ 505 за модель 8 + 128 ГБ і $ 605 за 10 + 256 ГБ.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.