Тизери та особливості Honor Magic 2

У соціальній мережі Weibo з’явилися фотографії смартфона Honor Magic 2, анонс якого запланований на 31 жовтня. На тизері помітні основні особливості безрамкового девайса.

Дисплей без вирізу буде займати практично 100 відсотків лицьової панелі. Фронтальну камеру вдалося заховати у виїжджаючий модуль – прямо як в Xiaomi Mi MIX 3.

На скляній задній поверхні помістилися три сенсора камери – два на 16 Мп і один на 24 Мп. Селфі-камера буде складатися з 16-мегапіксельного датчика і двох об’єктивів для захоплення інформації про глибину. Це допоможе в розблокуванні по обличчю і зйомці портретів.

Разом зі смартфоном бренд Honor презентує власний цифровий асистент YoYo AI. Інформації про його функціональності поки немає, але можна припустити можливість базових відповідей про погоду, ситуації на дорогах і роботи з модулями пристрою.
Як повідомляють витоки, Honor Magic 2 отримає флагманський чіпсет Kirin 980, 6,39-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, акумулятор ємністю 3400 мАг і роз’єм для навушників. Набір пам’яті наступний: 6 або 8 ГБ оперативної та 128 або 256 ГБ постійної.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.