Huawei P20 пережив неймовірне падіння

Більшість сучасних смартфонів є досить крихкими, і часом навіть одного падіння з рук вистачить, щоб розбити і вивести з ладу пристрій. Але, бувають і справді неймовірні випадки. Саме такий стався з власником Huawei P20, який розповів в соціальній мережі Weibo дивовижну історію.

Як повідомив автор поста, він ненавмисно випустив свій смартфон з 21 поверху. Апарат пролетів близько 50 метрів і впав на плитку. Усі, включаючи й самого власника, були впевнені, що телефон розбився вщент, і йому вже нічим не допомогти. Яким же було здивування присутніх, коли Huawei P20 після падіння опинився в робочому стані, і з нього навіть можна було зайти у WeChat та браузер.

Як видно на фотографіях, Huawei P20 зігнувся від удару, а задня кришка пішла тріщинами. Спереду основний удар прийняло на себе наклеєне на дисплей захисне скло.

Цікаво, що коли історія набрала широкого розголосу, служба з підтримки клієнтів Huawei зв’язалася з власником смартфона і висловила йому співчуття, порекомендувавши зробити резервну копію всіх даних і віднести пристрій до найближчого сервісного центру.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.