Apple змістила презентацію довгоочікуваного флагмана OnePlus 6T

Через раптовий анонс презентації Apple китайській компанії довелося «посунутися»

Протягом декількох тижнів компанія OnePlus практично щодня нагадувала про презентацію нового флагманського смартфона 6T, намічену на 30 жовтня, але, несподівано, плани довелося змінити. У ніч з 18 на 19 жовтня Apple оголосила про власний заход. Практика показує, що будь-який анонс в один день з презентацією «яблучної» компанії залишається непоміченим. Тому, OnePlus прийняла рішення змістити дату анонсу.

                                                                  Рендер OnePlus 6T

«За останні 24 години багато що змінилося. Коли ми оголосили про запуск OnePlus 6T 8 жовтня, ми були переконані, що обрана нами дата дозволить залучити максимальну кількість людей, яким ми могли б донести наше оголошення. Це змінилося, коли Apple сказала, що проведе власний захід 30 жовтня. Ми знаємо, що вся індустрія та засоби масової інформації будуть чекати цього затамувавши подих. Отже, уявіть, як ми себе почували, коли дізналися дату їх події. В одну хвилину ми готувалися до нашого найбільшого і захоплюючого заходу, а в наступну зіткнулися з важким питанням: “Що нам тепер робити?” »- йдеться у повідомленні OnePlus.

У компанії визнають, що презентація OnePlus 6T в один день з новинками Apple є не найкращою ідеєю. Уся увага буде прикута до «яблучної» корпорації. Крім того, багато журналістів віддадуть перевагу заходу Apple і не зможуть належним чином висвітлити анонс OnePlus.

Щоб уникнути інформаційної конкуренції, OnePlus прийняла рішення змістити свою презентацію на один день назад – на 29 жовтня. Розуміючи, що багато хто вже купили квитки і забронювали готелі на 30 число, компанія готова відшкодувати всі збитки. Старт продажів OnePlus 6T в Індії також переміщений з 5 на 2 листопада.

Нагадаємо, що в OnePlus 6T очікується збільшений дисплей з каплевидним вирізом і вбудованим сканером відбитків пальців, акумулятор ємністю 3700 мАг, відсутність роз’єму для навушників, оновлений, призначений для користувача, інтерфейс, поліпшена камера з новим нічним режимом і перероблене управління жестами.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.