Google Pixel 3 XL порівняли з конкурентами по камері та автономності

Через тиждень після анонса Pixel 3 і Pixel 3 XL в мережі почали з’являтися докладні огляди нових смартфонів і їх порівняння з флагманами інших виробників. Уже можна ознайомитися з першими тестами автономності «пікселів» і реальними прикладами фотографій.

Для тесту автономності були обрані Google Pixel 3 XL, Apple iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note9 і Sony Xperia XZ3. Всі апарати відрізняються один від одного діагоналлю дисплея, його розширенням та ємністю акумулятора. Для чистоти експерименту були взяті повністю нові пристрої з ідентичними налаштуваннями яскравості, мережі і т.д. Із самого початку iPhone XS Max вирвався в лідери, не втративши за 20 хвилин перегляду Instagram жодного відсотка заряду. Через 3 години 58 хвилин інтенсивного навантаження першим з гонки із повністю розрядженим акумулятором вибув Xperia XZ3. Наступним зійшов з дистанції Pixel 3 XL, який пропрацював 5 годин і 19 хвилин. Galaxy Note9 пропрацював 6 годин і 4 хвилини, а iPhone XS Max відключився через ще 12 хвилин.

По частині камери багато блогерів і профільні видання сходяться на думці, що нові Pixel 3 і Pixel 3 XL знімають трохи краще торішніх моделей. Основний упор Google зробила на різних програмних функціях, таких як розумний зум, що стежить автофокус та інші. У результаті тесту виявилося, що знімки на Pixel 3 XL і iPhone XS Max при хорошому освітленні виходять близькими за якістю, а ось при недоліку світла «пікселі» вибиваються в лідери. Зате, при зйомці відео смартфони Google відстають від конкурентів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.