DisplayMate визнала екран Google Pixel 3 XL одним із кращих

Минуле покоління смартфона до такого титулу навіть не могло наблизитися

Компанія DisplayMate, яка займається оптимізацією, калібруванням, тестуванням і порівнянням всіх типів дисплеїв, випустила звіт з оглядом екрану смартфона Google Pixel 3 XL. Він отримав вищий рейтинг A +.

По кожному з розглянутих параметрів дисплей Pixel 3 XL отримав оцінки від «дуже добре» до «відмінно». Завдяки субпіксельному відображенню підвищена різкість зображення, а відображення кольорів «не можна відрізнити від досконалості». Підтримувані колірні профілі sRGB і Rec.709 перемикаються автоматично для регулювання насиченості.

На домашньому екрані дисплей видає до 424 ніт яскравості, а показник відображення становить 4,3 відсотка – менше, ніж у будь-якого дослідженого DisplayMate смартфона. Рейтинг контрастності також один з кращих.

Оцінку A + також отримали дисплеї iPhone X, iPhone Xs Max, Samsung Galaxy Note 9 і Galaxy S9.

У Google Pixel 3 XL використовується 6,3-дюймовий дисплей, виконаний за технологією OLED, із співвідношенням сторін 18,5: 9 і розширенням 2960 × 1440. Екран сертифікований для HDR, підтримує режими Always On і Night Light для зменшення випромінюваного синього кольору.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.